Peolaua menüü

Praed

  1. SEAPRAAD HAPUKAPSAGA

  2. SEAŠNITSEL

  3. KÜBARAGA SEALIHA (seened, sibul, juust)

  4. SEALIHARULL (sink, juust, porgand, sibul)

  5. PEALINNAŠNITSEL (kana)

  6. KANA APRIKOOSI JA JUUSTUGA

  7. KIIEVI KOTLET (kana)

  8. PRANTSUSE SEALIHA (seasnitsel, küüslaugujuust, ketsup)

  9. KANAFILEE JUUSTUGA

  10. AHJULIHA SEENEKASTMES

  11. AHJULIHA JUUSTU-ÜRDIKASTMES

  12. AHJULÕHE

Salatid

  1. KARTULI-VORSTI SALAT

  2. KARTULI-LIHA SALAT

  3. KASUKAS

  4. ROSOLJE

  5. ITAALIA SALAT

  6. PEALINNASALAT (kanaga)

  7. SINGI-KÖÖGIVILJA SALAT

  8. SINGI-JUUSTU SALAT (sink, juust, õun, kurk, majonees)

  9. KARTULISALAT SUITSUSINGI JA KODUJUUSTUGA

  10. RIISISALAT PUUVILJADE JA MAKRAGA

  11. RIISISALAT PUUVILJADE JA SUITSUKANAGA

  12. RIISI-MAKRA SALAT

  13. RIISIMAKARONI SALAT SUITSUKANAGA

  14. SEENE-PORRU-HIINAKAPSA SALAT

  15. SEENE-SIBULA SALAT

  16. SUITSUKANASALAT (suitsukana, hiinakapsas, kurk, ananass)

  17. TUUNIKALA SALAT

  18. ANANASSI-TUUNIKALA SALAT

  19. SUITSUKANA-PUUVILJA SALAT

  20. KREVETI-HIINAKAPSA SALAT (krevetid, hiinakapsas, kurk, sidrun, majonees)

  21. KREVETI VÄRSKEKURGI SALAT

  22. VITAMIINISALAT

  23. EKSOOTILINE SALAT (ananass, melon, kiivi, hiinakapsas, õun, apelsin)

Suupisted

  1. LIHASEKSER (singirullid, sink, keel, lihalõiked, karniir)

  2. SINGIRULLID KÜÜSLAUGU-JUUSTU TÄIDISEDA, HAPUKURK

  3. HEERINGA LAEVAKESED

  4. HEERINGARULL SIBULA JA HAPUKOOREGA

  5. HEERINGARULL SINEPI KASTMES

  6. HEERINGAFILEE HAPUKOOREGA, ÕLIGA VÕI MAJONEESIGA

  7. VÜRTSIKILUFILEE RULLID

  8. SINIHALLITUSJUUSTUPALLID KOOKOSEGA VÕI SEEMNETEGA

  9. FRITEERITUD JUUSTUPALLID

  10. SEESAMISEEMNETE-JUUSTUPALLID

  11. JUUSTUSEKSER (sinihallitusjuust, suitsujuustupallid, eesti juust, oliivid, viinamarjad)

  12. KALASEKSER (lõhe, kalamari, krabipulgad, sidrun, või)

  13. LÕHE, SIDRUN, VÕI

  14. TÄIDETUD MUNAD

  15. KEEL HERNESTEGA TARRETISES

  16. KANA TARRETISES

  17. MAKRA TARRETISES (makra, külmutatud hernes, porgand, kanapuljong, želatiin)

  18. TÄIDETUD TOMAT (muna, makra, majonees)

  19. KANA TAIGNAS (+kaste)

  20. KALA TAIGNAS (+kaste)

  21. MAKRA TAIGNAS (+kaste)

22 SUITSUKANA APELSINI JA KIIVIGA

  1. KANA MAJONEESIGA JA PUUVILJADEGA

  2. HAKKLIHAPALLID (hapukoorega või kastmega)

  3. KANA MARINAADIS

  4. KALA VALGES MARINAADIS

  5. KALA PUNASES MARINAADIS

  6. LIHA MARINAADIS

  7. KEVADRULLID (FILOTAIGNAS JUURVILJAD)

  8. JUUST + VIINAMARI

ALKOHOLI IGA VIIE INIMESE KOHTA 1 PUDEL. VALIKUS ON VIIN, VEIN JA ŠAMPUS.


Viin iga 10 nimese kohta 1pdl. (Laua viin 18€ pdl.) Teised viinad teise hinnaga